Op zoek naar the helping hand voor jouw webshop?

Check hieronder mijn aanbod

Aanbod

Webshop van A tot Z

Je bent een ambitieuze ondernemer en voelt dat je nood hebt aan een webshop. Maar een webshop betekent ook heel veel werk. Elke shop en elke ondernemer is anders. Met de 'Webshop van A tot Z' optie zorg ik voor jou webshop zodat jij zonder zorgen verder kan ondernemen

Lees meer

Shopify Audit

Merk je dat je webshop misschien nog niet op punt staat, maar zie je niet meteen waar je kan verbeteren?

Ik bekijk je webshop langs binnen en langs buiten, van boven tot onder en ga na wat beter kan. Zit je navigatie goed, zitten je call to actions goed? Welke toevoegingen kunnen voor jou waarde creëren en omgezet worden in een grotere kans op inkomsten?

Lees meer

Strategische Brainstorm

Heb je nood aan een sparring sessie? Je hebt wel ideeën voor je webshop maar je ondervindt obstakels en weet niet goed hoe je deze moet oplossen?

Tijdens een strategische brainstorm tackelen we deze obstakels samen en gaan we kijken hoe we deze kunnen oplossen binnen Shopify.

Lees meer

Happy clients

Heel tevreden over onze nieuwe shopify webshop gemaakt door Anke. Ze bracht onze visie tot leven en dacht mee over leuke features die onze webshop er laat uitspringen. Door haar video’s kan ik ook gemakkelijk zelf aan de slag en kan ik deze telkens herbekijken of tonen aan mijn team om gemakkelijker de taken te verdelen. Thanks Anke! Ik contacteer je snel voor onze e-mailmarketing.

Bo Van de Moortele
- Luv Bridal

Ik heb Anke leren kennen tijdens ClubFocus. Een clubje dames die gedurende 3 maanden wekelijks brainstormen over hun zaak.
Ik vertelde over de struggles die ik had met mijn vorige webshop en wat voor impact dit had op mezelf en mijn zaak. Anke raadde me aan om naar Shopify over te schakelen. Na lang twijfelen en na het openen van mijn fysieke winkel, heb ik besloten om een eenvoudige webshop op te (laten) zetten.

Anke zorgde op korte termijn voor super duidelijke video’s die ze helemaal persoonlijk naar mijn wensen heeft gemaakt. Ik heb mijn webshop op 10 dagen zelf kunnen opzetten adhv deze filmpjes. Had ik vragen, dan was/is Anke er om me te helpen.

Anke.rpoint is 200% aan te raden!

Evelyne Hendrickx
- Atelier Lyne

Anke deed een audit van mijn webshop en kon zeer concreet advies geven om deze te optimaliseren waar ik onmiddellijk mee aan de slag kon. Haar grote sterkte is het geven van creatieve maar tegelijk effectieve oplossingen op maat, net wat ik nodig had als eenmanszaak. Een echte aanrader!

Thomas Devreese
- Get Frit

Super tevreden over de samenwerking met Anke. Niet alleen helpt ze je met het opzetten van de webshop die je in gedachten hebt, ze maakt ook van elke stap duidelijke video's die je heel gemakkelijk kan bekijken als je naderhand zelf nog iets wil aanpassen... Geen enkele vraag is haar teveel, ze zal steeds proberen een oplossing te zoeken, en is transparant over eventuele extra kosten bij een extra app. Topper in haar vak!

Kim Langens
- Lot en Lou