Webshop van A tot Z

We weten allemaal dat je als ondernemer veel ballen hoog te houden hebt. Jouw core-business uitbouwen vraagt veel tijd en energie. Het uitzoeken van hoe je een succesvolle webshop bouwt, past niet in de 24 uur die we per dag krijgen.

Daarom help ik jou graag bij het maken van jouw ideale webshop.

Wat mag je allemaal verwachten?

Opstartmeeting

Eerst en vooral gaan we aan de hand van een meeting nagaan wat jouw droomshop allemaal moet bevatten.

Alle info gebundeld

Je krijgt van mij een gids waarin je alle informatie kan verzamelen die jou en mij gaan helpen bij het opbouwen van je webshop. Deze gids krijg je zowel in een e-book als in een portaal in de applicatie Notion

Feedback sessie

Tussentijds geef ik je updates over hoe de webshop eruit ziet en plannen we een feedback ronde in. Tijdens deze feedbackronde krijg je een eerste voorstel voor hoe de webshop er zal uitzien en kan jij aangeven wat je anders wil! Het is jouw webshop dus jij bepaalt 😉

Videobegeleiding

De bedoeling is dat van zodra de webshop helemaal klaar is, dat je deze zelf gaat beheren. Omdat je dan ook moet weten hoe Shopify in elkaar zet, maar ik op maat gemaakte video's over hoe je zaken aanpast en toevoegt. Deze kan je voor eens en voor altijd raadplegen.

Wat gaat mij dit kosten?

Elke onderneming is anders. Misschien zijn heb jij een B2B platform nodig of heb je gewoon een simpele webshop nodig die gebruiksvriendelijk moet zijn en waar niet teveel toeters en bellen bij komen kijken.

Alles is mogelijk, daarom maak plannen we eerst een kennismakingsgesprek in zodat ik jouw noden te weten kan komen. Op basis van jouw noden maak ik vervolgens een offerte op maat.

Natuurlijk begrijp ik ook dat je graag een inschatting hebt van wat het ongeveer zou kunnen kosten.

Een basis-traject van A tot Z start vanaf €1899 ex btw. Wees gerust, daar zit alles in wat je nodig hebt voor je webshop. Ook hier krijg je een gedetailleerde offerte van wat er allemaal inbegrepen is.

Omdat het mijn doel is om je een webshop te geven die je vervolgens helemaal zelf kan gaan beheren, biedt ik ook op maat gemaakt video's aan.

Waarom op maat gemaakt? Elk thema waarin de webshop gebouwd wordt, is anders en daarom zijn sommige instellingen ook anders. Het kan ook zijn dat we bepaalde applicaties gaan installeren op jouw webshop waar je natuurlijk ook wegwijs in gemaakt moet worden.

Op maat gemaakte videobegeleiding komt telkens op €499 ex btw.