Portfolio

De afgelopen tijd heb ik al veel toffe ondernemers mogen ontmoeten. Deze top ondernemers heb ik mogen helpen bij het opbouwen of optimaliseren van hun webshop.

 • Studio Vermicelli

  Studio Vermicelli werd door Ellen Vermeersch opgericht. Een super tof kledingmerk waar zelf ontworpen designs centraal staan. Deze eigen creaties worden met de hand geprint op ecologische t-shirts. Zeker de moeite voor alle hippe kids!

  Ontdek de Studio Vermicelli Webshop 
 • Blonde and Beyond

  Een kapperszaak met een webshop is dat niet raar? Zeker en vast NIET!

  Sarina, oprichtster van Blonde and Beyond geeft via haar webshop de beste tips & tricks om jouw coupe er te laten uitzien alsof je van de kapper komt! Dus ook voor deze sector is het een aanrader!

  Ontdek de Blonde & Beyond Webshop 
 • Studio Lou By S.

  Sofie is een vat vol energie en vanuit een passie haar merk opgestart. De verkopen via Instagram liepen vlotjes en toen kwam de nood voor een webshop. Naast handgemaakte juwelen kan je bij Sofie ook kledij vinden die bij iedereen past!

  Inclusiviteit ten top!

  Ontdek de Studio Lou Webshop 
 • Piperlou Kids

  De vriendinnen Lina en Shari hadden al een Shopify webshop maar hadden wat optimalisatie nodig. We kozen samen een nieuw thema en vierde hun 1ste verjaardag met een volledig nieuwe webshop! Zie hun eigen kiddo's stralen in hun top collectie!

  Ontdek de Piperlou Webshop 
 • Madiva Bags

  Handtassen, wie houdt er niet van? Duurzame handtassen? NOG BETER! Divine is als student ondernemer begonnen aan het ontwikkelen van haar eigen handtassencollectie gemaakt van cactus en appelleder.

  Ontdek de Madiva webshop 
 • Chique By Chiara

  Chiara heeft haar eigen schoonheidssalon met high-end schoonheidsproducten en top make-up producten.

  Momenteel zijn we hard aan het werken aan een nieuwe webshop, dus binnenkort kan je een kijkje komen nemen!

  Ontdek de Chique By Chiara webshop 

Wil jij meer info over hoe ik tewerk ga? Neem dan zeker contact op!