De afgelopen tijd heb ik al heel wat ondernemers mogen helpen bij het opzetten & optimaliseren van hun droom webshop!

Ben jij de volgende?

Projecten in de kijker

In samenwerking met DOT & DASH
Elke Van Herck
Lees meer over het project Ontdek de webshop

Portfolio

Webshop van A tot Z

Een op en top Belgisch juwelenmerk geïnspireerd op de natuur. Een van de mooiste projecten die ik tot hiertoe al heb mogen maken.

Dot & Dash zorgde voor een knaller van een design dat ik dan heb mogen overbrengen in de Shopify Template die we samen gekozen hadden. Enorm dankbaar voor dit mooi project!

bekijk de webshop

Webshop van A tot Z

Duurzame mode. Het zou meer de regel moeten zijn dan de uitzondering. Tales By Solid werd in een volledig nieuw jasje gestoken en daar hoorde ook een nieuwe webshop bij.

Waar Tales By Solid heel veel B2B werkt, willen ze hun B2C platform meer uitbreiden. Daar is de nieuwe webshop alvast een mooi begin van!

bekijk de webshop

Webshop van A tot Z

Bo van Luv Bridal in Oostende ging naar een prachtig nieuw pand met haar bruidskledij. En bij een nieuwe stijlvolle winkel, hoorde ook een stijlvolle nieuwe webshop.

Het was een race tegen de klok om te kunnen lanceren voor het VTM-programma 'Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24uur', maar het is ons gelukt!

Bekijk de webshop

Webshop van A tot Z

Handtassen, wie houdt er niet van? Duurzame handtassen? NOG BETER! Divine is als student ondernemer begonnen aan het ontwikkelen van haar eigen handtassencollectie gemaakt van cactus en appelleder.

Bekijk de webshop

Webshop van A tot Z

Chiara heeft haar eigen schoonheidssalon met high-end schoonheidsproducten en top make-up producten.

Momenteel zijn we hard aan het werken aan een nieuwe webshop, dus binnenkort kan je een kijkje komen nemen!

Bekijk de webshop

Shopify Audit

Thomas is de man van de cijfertjes (en de frietjes) maar wou zijn webshop verbeteren maar wist niet goed waar te beginnen. Hij zocht een strategische maar creatieve ziel om een aantal puntjes op de "i" te zetten en dat hebben we dan ook gedaan.

Bekijk de webshop

Strategische brainstorm & uitwerking

Kim had een knappe webshop opgezet. Eentje waar ik maar al te graag mijn hoedje voor afzet. Toch waren er een paar zaken die ze graag anders had gezien maar waarvan ze niet wist hoe ze dit moest doen.

En met een overvolle agenda in het achterhoofd besloot ze om na de strategische brainstorm de uitvoering ook meteen door mij te laten uitvoeren.

Bekijk de webshop

Happy clients

Heel tevreden over onze nieuwe shopify webshop gemaakt door Anke. Ze bracht onze visie tot leven en dacht mee over leuke features die onze webshop er laat uitspringen. Door haar video’s kan ik ook gemakkelijk zelf aan de slag en kan ik deze telkens herbekijken of tonen aan mijn team om gemakkelijker de taken te verdelen. Thanks Anke! Ik contacteer je snel voor onze e-mailmarketing.

Bo Van de Moortele
- Luv Bridal

Ik heb Anke leren kennen tijdens ClubFocus. Een clubje dames die gedurende 3 maanden wekelijks brainstormen over hun zaak.
Ik vertelde over de struggles die ik had met mijn vorige webshop en wat voor impact dit had op mezelf en mijn zaak. Anke raadde me aan om naar Shopify over te schakelen. Na lang twijfelen en na het openen van mijn fysieke winkel, heb ik besloten om een eenvoudige webshop op te (laten) zetten.

Anke zorgde op korte termijn voor super duidelijke video’s die ze helemaal persoonlijk naar mijn wensen heeft gemaakt. Ik heb mijn webshop op 10 dagen zelf kunnen opzetten adhv deze filmpjes. Had ik vragen, dan was/is Anke er om me te helpen.

Anke.rpoint is 200% aan te raden!

Evelyne Hendrickx
- Atelier Lyne

Anke deed een audit van mijn webshop en kon zeer concreet advies geven om deze te optimaliseren waar ik onmiddellijk mee aan de slag kon. Haar grote sterkte is het geven van creatieve maar tegelijk effectieve oplossingen op maat, net wat ik nodig had als eenmanszaak. Een echte aanrader!

Thomas Devreese
- Get Frit

Super tevreden over de samenwerking met Anke. Niet alleen helpt ze je met het opzetten van de webshop die je in gedachten hebt, ze maakt ook van elke stap duidelijke video's die je heel gemakkelijk kan bekijken als je naderhand zelf nog iets wil aanpassen... Geen enkele vraag is haar teveel, ze zal steeds proberen een oplossing te zoeken, en is transparant over eventuele extra kosten bij een extra app. Topper in haar vak!

Kim Langens
- Lot en Lou