Hi, ik ben Anke
jouw Shopify magician

Van kleins af aan werd ik altijd al omschreven als behulpzaam. Wanneer andere kinderen de vraag kregen wat ik later ging worden, kwamen: juf en mama als eerste naar boven. Deze trend zette zich voor in het middelbaar waar mijn bijnaam ook wel ‘mama’tje van de klas’ was.
Always here to help

Het verzot zijn om mensen te helpen en mijn tanden te zetten in iets waar ik gepassioneerd door ben, vertaalde zich ook tijdens mijn studies Handelswetenschappen.

Volop genieten van al die extra vrije tijd tijdens mijn studies? Ik ging liever een vrijwillige stage doen bij een Antwerps Modebedrijf. Waar ik nog enorm veel bij kon leren én met mijn hulp een groot verschil kon maken.

Deze dedication resulteerde in een vaste job bij datzelfde bedrijf vanaf het moment dat ik mijn diploma op zak had. Ik kon niet blijer zijn want ik moest niet die vervelende sollicitaties ondergaan.

Je denkt misschien, ‘oké, Anke, allemaal goed en wel en ben super blij voor u, maar wat heeft dit nu met webshops en Shopify te maken?’.

Al doende leert men

In het bedrijf waar ik werk (want oh ja, ik doe dit trouwens in bijberoep ;-)) was er een samenwerking met een IT bedrijf. Toen we aan het IT bedrijf dat onze webshop beheerde - en elke aanpassing voor ons moest doen tegen betaling - vroegen om over te schakelen naar een gebruiksvriendelijker programma, kregen we een rekening gepresenteerd van 5 cijfers VOOR de komma.

Voor dat budget hadden zij onze Shopify website technisch opgezet. Maar moest ik wel nog de homepagina vormgeven, alle teksten en pagina's toevoegen, alle producten opladen, ervoor zorgen dat de productpagina logisch en mooi was opgebouwd... Eigenlijk HEEL de echte webshop moest nog gemaakt worden...

3 weken later kende ik alles, maar dan ook alles van Shopify. Waardoor ik al snel gevraagd werd door andere bevriende ondernemers om hen te helpen met hun webshop.

Door deze ervaringen kwam het besef dat webshop owners té vaak afhankelijk gemaakt worden van externe partijen. Waardoor elke kleine aanpassing gemakkelijk 100 euro kost. En je door die extra kosten nooit 100% tevreden bent van je webshop.

Want een webshop hoeft echt geen 10.000'en euro's te kosten

En zo ontstond Ankerpoint

Ik wil dat mijn klanten onafhankelijk van mij kunnen werken en hun webshop aan kunnen passen wanneer zij het nodig hebben, begeleid ik hen door middel van volledig op maat gemaakte video’s. Zo hebben zij iets tastbaar om naar terug te grijpen & blijven ze volledig zelf aan de macht