Freebie - Video Tutorial Metavelden

Ik zie het maar al te vaak. Productbeschrijvingen waar je in kan blijven scrollen, waar ongelooflijk veel info in staat, maar die niemand zal lezen. Waarom niet? Omdat het gewoon niet overzichtelijk is.

In je productbeschrijving hoor je natuurlijk info te geven over je product maar je kan ook op een heel eenvoudige manier je basis info op een overzichtelijke manier gaan weergeven.

Denk aan de samenstelling van je product, een maattabel, eventueel een aangepaste levertermijn? Het kan allemaal op productniveau aangepast worden aan de hand van metavelden. Maar hoe werkt dat nu juist?

Let me show you

Ik heb voor jou een gratis video gemaakt waarin in je uitleg hoe je nu zelf deze info kan gaan implementeren op jouw webshop.

Zo hebben jouw klanten meer overzicht, kunnen ze gericht de info die ze zoeken terugvinden en ga je voor je klanten meer convenience creëren. En laat convenience nu net iets zijn waar we allemaal naar op zoek zijn, toch?

Vul hieronder je e-mailadres in en krijg de gratis video meteen in je mailbox!

Wat krijg je in de video juist te zien?

Wat zijn metavelden

Eerst en vooral ga ik je uitleggen wat metavelden juist zijn en waar je ze voor kan gebruiken. Want eerlijk is eerlijk, het klinkt alleen maar als een vaag begrip.

Hoe maak ik een metaveld aan?

In de video laat ik je zien hoe je nu zelf zo'n metaveld kan aanmaken. Waar je het kan vinden en hoe je het correct opstelt en linkt aan je producten

Implementatie webshop

Ten slotte gaan we de toegevoegde metavelden een plekje geven op je webshop!

Sounds good?

Vul hieronder je e-mailadres in en krijg de video meteen in je mailbox zodat je meteen van start kan gaan!