Project in de kijker

Elke Van Herck

Lokale, handgemaakte juwelen die geïnspireerd zijn op de natuur. Echt vakwerk door niemand minder dan Elke Van Herck. Wat een fantastisch mooi project om aan te mogen werken.

Ik werd gecontacteerd door Natasja van Dot & Dash - een krak in haar vak als het aankomt op branding & design. Ze zei me dat een klant een nieuwe webshop wilde en dat ze iemand zocht met ervaring in Shopify.

Heel eerlijk? Ik was heel zenuwachtig. Ik had nog nooit met een brand & design expert gewerkt, en laat staan voor zo’n gevestigde waarde als Elke Van Herck. Maar het eindresultaat mag er zo hard zijn!

Binnen de ‘limieten’ van Shopify werken met een branding expert is vaak moeilijk en dat hebben we ook tijdens deze samenwerking gemerkt. Maar door wat water bij de wijn te doen en er enkele custom zaken in te steken, is het ons toch gelukt om tot een waanzinnig resultaat te komen!

Website Features van Elke Van Herck

Op maat gemaakte filtering

Om het de klant makkelijk te maken, hebben we op maat gemaakte filters voorzien. Zo kan het gewenste materiaal gekozen worden en ook de favoriete edelstenen kunnen makkelijk uitgesorteerd worden.

Custom filtering is altijd een belangrijk aspect om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en er zo voor te zorgen dat je klant niet afhaakt.

Bekijk de filtering

Lookbook

Juwelen zijn een mooi en ook heel visueel product waarmee gepronkt kan worden. Elke en haar team zorgen altijd voor mooie sfeerbeelden met oog voor detail om zo extra beleving te creëren rond het product zelf.

Daarom was het belangrijk om een lookbook op poten te zetten zodat klanten de volledige vibe van het merk meekrijgen.

Bekijk het lookbook

Integratie van een online agenda

Elke Van Herck en haar team werken uitsluitend op afspraak. Daarom was het ook een belangrijk punt op de agenda om een online agenda te kunnen integreren op de webshop zelf.

Samen kozen we ervoor om voor Calendly te gaan. Wist je dat het integreren van zo'n online agenda super makkelijk is in Shopify?

Bekijk de kalender