How to Shopify - Cadeauverpakking

Wat niet mag ontbreken aan een goede webshop, is dat je klanten een extra service met één knop kunnen aanvragen. En wat is er leuker dan een mooi cadeautje kunnen afgeven met kerst, een verjaardag of gewoon zomaar? In dit e-book leg ik je stap voor stap uit hoe jij jouw klanten de leukste ‘inpakservice’ kunt aanbieden.

Hi, Ik ben Anke - Jouw Shopify Magician

Klinkt volgende situatie jou bekend in de oren? Je hebt een eigen Shopify webshop, maar vindt het on-ge-loof-lijk vervelend om een kleine aanpassing te laten doen door je web developer. Helaas kan je kan niet anders, want zelf heb je niet echt veel kaas gegeten van het platform.

Wel, met dit e-book wil ik jou al een stapje verderhelpen. Door zelf al enkele jaren voor een populair merk met een groeiende webshop te werken, weet ik maar al te goed hoe afhankelijk ondernemers zijn van hun web developers. Maar hierdoor blijf je vaak met een wrang gevoel én een hoge factuur achter. Toch mail je elke keer opnieuw je verzoekjes door, want als ondernemer wil je toch dat je webshop tot in de puntjes in orde is?